Collectief Huisonderwijs voor Hooggevoelige Jongeren

 Mannaz School

Kom jij onze ploeg versterken? 

* TUINMAN/TUINVROUW met kennis van composteren - max 5 dagen per week tussen 11u30 en 13u00 - als dank nodigen wij je mee uit aan tafel.  Kan je maar 1 of 2 dagen, dan is dat ook ok.  Eventueel werken we dan met een team van meerdere vrijwilligers. Wij betalen een vrijwilligersvergoeding.


* KOK die samen met de jongeren kookt maar hen vooral leert hoe ze een evenwichtige maaltijd kunnen samenstellen en kennis heeft van veganistische maaltijden en/of natuurlijke keuken.  Ook jij schuift mee met ons aan de tafel.  Wij betalen een vrijwilligersvergoeding.


* RESTAURANT MADAME OF MENEER - zie jij het grootser en zet je graag je schouders onder de uitbouw van een echt veganistisch huiskamerrestaurant?  Eventueel voorzie je ook meeneemmaaltijden.  Je doet dit op zelfstandige basis


* PASSAGEPERSOON - jij houdt het winkeltje open dat allerlei leuke spullen verkoopt die door de leerlingen gemaakt werden.  Je kunt dit ook combineren met een tearoom.


* TEA PERSON om elke namiddag de meest heerlijke vegan afternoon tea op tafel te toveren.  Je baat de tearoom op zelfstandige basis uit, eventueel in combinatie met het winkeltje.


* PERSOON MET WIELEN die op maandag namiddag met de jongeren wil gaan boodschappen doen naar de biowinkel en de plukboerderij.  Je arriveert om 14 uur en om 16 uur sluiten we af met afternoon tea.  We betalen je benzine aan de normale vergoeding. 


* FLYERAAR of hoe het ook echt heet.  Persoon die elke week een namiddag weer en wind trotseert om onze flyers uit te delen.  Je krijgt van ons een uitgestippelde route en om 16 uur een lekkere afternoon tea. 


* OPVANGMAN/VROUW die toezicht houdt als er leerlingen willen doorwerken tot 18 uur.  Graag iemand die lokaal woont en die we 's ochtends kunnen optrommelen.  Je komt aan om 16 uur, drink samen met ons afternoon tea en blijft tot de jongere(n) naar huis gaat(n).  Max. tot 18 uur.


* INVALLER bij ziekte van de directie en/of opvangman/vrouw.  Graag ook iemand die lokaal woont omdat je pas 's ochtends zal verwittigd worden.  


* GELDBINNENBRENGER.  Iemand die thuis is in het schrijven van subsidiedossiers en fondsenwerving.  We geven je graag een ruim % van de inkomsten die je binnenbrengt. 


* EVENTORGANISATOR.  Iemand die de organisatie van bv een kerst- of paasmarkt op zich neemt.  Een poëzienamiddag inricht, een lezing organiseert, een workshop op poten zet, een maandelijks concert orgeniseert.  We geven je graag een % van de inkomsten. 


* WOENSDAGNAMIDDAG ENTERTAINER.  Iemand die op woensdag namiddag vanaf 14 uur een creatieve of muzikale workshop organiseert voor de leerlingen.  Om 16 uur sluiten we af met afternoon tea.


* LEZING- en WORKSHOPGEVER in allerlei dingen die te maken hebben met hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid.


* COACH of THERAPEUT om aan te sluiten bij ons Mannaz Inspiratie team.  Meer info op www.mannaz-inspiratie.be


* INSTRUCTOR die op vrijwillige basis 2 uren per week de leerlingen ondersteunt, via een woordje uitleg over een studievak of een fijne babbel.  Wij voorzien een vrijwilligersvergoeding.Stagiairs

Meewerken binnen de Mannaz school is een ervaring die je leven voorgoed verandert.

Ben jij ook iemand die een unieke ervaring mee wil maken?  Wil jij graag hooggevoelige leerlingen begeleidien? 

Bij je sollicitatie kijken we naar de activiteiten die je kunt aanbieden, je ervaring in het begeleiden van hooggevoelige jongeren en de match met deze specifieke doelgroep.  Laat dit je niet weerhouden om het formulier in te vullen.  iedereen heeft wel wat te bieden!

Ben je minimaal een dagdeel per week beschikbaar voor een periode van zes weken dan hebben we misschien een plek voor je!


Schooljaar 2015-2016

Wij bieden steeds stageplaatsen aan voor Nederlandstalige studenten in de vakgebieden :
  • Bachelor Toegepaste Psychologie
  • Bachelor in het Onderwijs
  • Bachelor Marketing
  • Bachelor Communicatie
  • Bachelor Office Management
  • Journalistiek
 
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.