Fragilis et mollitiam

 Mannaz Agora

Wat is een Sensi salon?

Een lekkere relaxte zondag namiddag waarop we gastsprekers uitnodigen die elk expert zijn in hun vakgebied. 
De inhoud van de sensi-salons kan ik samenvatten met het benoemen van de thema’s: vriendschap, reizen, je hooggevoelige zelf zijn, werk, zelfvertrouwen, seksualiteit, familiepatronen en relaties, rouwen ... met steeds als rode draad SENSITIVITEIT

Het Sensi Salon gaat door op zondag 6 februari 2022 om 14 uur
Mannaz Agora - Sint Ursmarusstraat 70 - 9100 Baasrode
De deuren gaan open om 13.30 uur en vooraf inschrijven is absoluut noodzakelijk gezien de beperkte plaatsen!

Yves De Wolf

Alles wat Yves doet, vertrekt vanuit één doel: mensen helpen om zichzelf (terug) te vinden en in hun eigen kracht te staan, want daar gelooft hij erg sterk in. En dat alles vertrekt vanuit authenticiteit.
Om dit te realiseren maakt Yves gebruik van technieken die onderbewuste blokkades wegwerken. Op deze manier komt eigenheid en onderbewuste energie naar boven. Dit zorgt ervoor dat mensen kunnen groeien en evolueren naar de beste en meest gelukkige versie van zichzelf.

Ongeacht je leeftijd of geslacht: Sensityves is er voor iedereen die op zoek is naar zichzelf of worstelt met dingen van vroeger of nu.

De technieken die Yves gebruikt zijn onder andere NEI therapiequantum hypnose en meditatie.

Rie Nijs

HSP en energie. HSP en de kracht van een supplement.

Rie Nijs – Mijn missie: ik help je gezond(er) worden en blijven.

Veel sneller dan bij andere mensen begint het lichaam van een hsp te schreeuwen. Wat doorgaans fluisteren is voor anderen klinkt voor ons al als roepen. Is het altijd haalbaar om ernaar te luisteren? Vliegen we soms uit de bocht? Slaan we tilt of vieren we onze frustratie wel eens bot op anderen? Geraken we oververmoeid of lonkt een BO sneller om de hoek?

Effectieve natuurlijke ondersteuning is mogelijk. Voor iedereen, dus ook voor ons. Nog meer nodig in deze bizarre tijden van stress, futloosheid en meer, o.a. door het willens nillens dragen van een mondmasker.

Daarover heb ik het 6 februari heel graag met jullie. Het zal een eye opener zijn 😊Yves Verbeeck

Jouw oorspronkelijke energie is onbezoedeld aanwezig in de ruimte van je ontspanning voorbij je zintuigen en onbewuste overtuigingen en gewoontes.

Yves ontwikkelde een systeem om deze energie terug te ontdekken en toe te laten dat het je lichaam en geest voedt, heelt en beweegt.

Door meditatie en eenvoudige oefeningen ontdek en ervaar je een veerkrachtige stabiliteit, soepelheid, helderheid in je geest en een ruime ademhaling.

Dit is nu niet alleen nuttig, het is gewoon nodig.

Om de kosten die we hebben bij het organiseren van dit salon te dekken vragen wij € 5 per lezing of € 10 voor alle drie de lezingen.  Alles wat je meer betaalt ontvangen we met een dankbaar hart en gaat 100% naar de werking van de school.

Reserveer hier je plek

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.


Gelieve het bedrag over te schrijven op rekening van 

Mannaz vzw

Rekening BE41 3630 9055 6210

met de vermelding van de naam van de spreker, of 'alle drie'

U bent pas ingeschreven van het moment dat uw betaling op onze rekening staat.


Je kunt ook ter plaatse cash betalen, en betaalt dan € 15 voor de drie lezingen.


Annuleren tot 2 weken voor de lezing betalen wij 50 % terug.

Annuleren tot 1 week voor de lezing betalen wij 25% terug.

Vij annulatie korter dan 1 week voor de lezing, of bij niet verschijnen op de lezing wordt niets terugbetaald en gebruiken wij uw bijdrage voor de werking van de school.


Sint Ursmarusstraat 70 Dendermonde België