Fragilis et mollitiam

 Mannaz Agora

Wat is een Sensi salon?

Een lekkere relaxte zondag namiddag waarop we gastsprekers uitnodigen die elk expert zijn in hun vakgebied. 
De inhoud van de sensi-salons kan ik samenvatten met het benoemen van de thema’s: vriendschap, reizen, je hooggevoelige zelf zijn, werk, zelfvertrouwen, seksualiteit, familiepatronen en relaties, rouwen ... met steeds als rode draad SENSITIVITEIT

Het Sensi Salon gaat door op zondag 7 november om 14 uur - Mannaz Agora - Sint Ursmarusstraat 70 - 9100 Baasrode
De deuren gaan open om 13.30 uur en vooraf inschrijven is absoluut noodzakelijk gezien de beperkte plaatsen!

Fred Cornelis

"In 1995 besloot ik producten te verkopen die bijdragen tot een betere wereld. Na een tijdje werd ik zo gepassioneerd door de wereld van geuren, dat ik nu uitsluitend etherische olie verkoop, van wildpluk of bioteelt."

Fred neemt je mee in de wereld van Aromatherapie en leg hij uit wat de link is tussen aromatherapie en hoogsensitiviteit en waarom het werkt.

Truike De Moor

De vroege dood van mijn moeder toen ik 5 was, gaf me later in het leven de nodige duw in de rug om het uitgestelde rouwproces diep te gaan inVOELEN om zo tot heling te komen. Een mooi, maar niet altijd makkelijk pad in onze grotendeels denk-gerichte maatschappij. Via therapie, opstellingswerk, connectie met de natuur en astrologie kwam ik tot een mooie combinatie van tools om steeds meer vanuit mijn intuïtie te leven. Ik deel deze graag met jullie tijdens dit gezellig uitwisselingsmoment!

Erika Van Hooste

Ik kom jullie graag enkele tools aanleren die jullie ondersteunen om te gaan met hooggevoeligheid. Enkele simpele bewegings-, grondings- en beschermingstechnieken die je helpen  voor - tijdens en na momenten van overprikkeling.
Uiteraard gaan we die oefeningen ook BELEVEN en stellen kan elke deelnemer het effect van deze oefeningen op het moment zelf ervaren. Zo weet je meteen of dit werkt voor jou of niet.

Om de kosten die we hebben bij het organiseren van dit salon te dekken vragen wij € 10 per lezing of € 25 voor alle drie de lezingen.  Alles wat je meer betaalt ontvangen we met een dankbaar hart en gaat 100% naar de werking van de school.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.


Gelieve het bedrag over te schrijven op rekening van 

Mannaz vzw

Rekening BE41 3630 9055 6210

met de vermelding van de naam van de spreker, of 'alle drie'

U bent pas ingeschreven van het moment dat uw betaling op onze rekening staat. 


Annuleren tot 2 weken voor de lezing betalen wij 50 % terug.

Annuleren tot 1 week voor de lezing betalen wij 25% terug.

Vij annulatie korter dan 1 week voor de lezing, of bij niet verschijnen op de lezing wordt niets terugbetaald en gebruiken wij uw bijdrage voor de werking van de school.


Sint Ursmarusstraat 70 Dendermonde België