Collectief Huisonderwijs voor Hooggevoelige Jongeren

 Mannaz School

Toegang tot kwaliteitsvol onderwijs

Alle kinderen en jongeren hebben recht op gratis en kwaliteitsvol onderwijs. Dat vermeldt het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind.

Studeren kost geld

Om de financiële druk voor ouders zo klein mogelijk te houden hebben wij deze projecten uitgewerkt.

Meter of peter van een Mannling

Voor 0,50 € per dag biedt u een hooggevoelige jongere de kans op een betere toekomst. (15 € per maand of 180 € per jaar of een bedrag naar keuze)


De Mannaz vzw garandeert dat 100% van uw sponsoring rechtstreeks naar de betaling van het schoolgeld gaat voor de jongere die u sponsort!


Stuur ons een mail of gebruik onderstaande knop.

Bij de bedenking van het meter en peterschap lieten wij ons deels inspireren door wat Plan International doet.  Dit betekent dat wij u rechtstreeks betrekken bij het leven en de schoolresultaten van de jongere die u sponsort.


Elke maand nodigen wij u uit om de school te bezoeken op onze gezellige meter/peterdag. 


U bouwt zo een individuele band op met de Mannling die u sponsort!

Mannaz school vrijwillige leraar

Op de Mannaz school leren jongeren zelfstandig en op hun eigen tempo.  Maar af en toe zitten ze met vragen waar wij als directie geen antwoord op hebben.
Daarom zoeken wij mensen met voldoende kennis van de algeme vakken ASO, TSO, BSO om op vraag van de leerlingen hen af en toe uitleg te helpen.  U hoeft daarvoor niet naar de school te komen.  Alle gesprekken gebeuren via Skype.
Interesse?  Stuur ons een bericht.

Donate!

 

Steun Mannaz vzw

IBAN: BE41 3630 9055 6210
BIC: BBRUBEBB
 

Facebook Like Button

Follow us on Twitter