Fragilis et mollitiam

 Mannaz Agora

FLOW blokkade test

 


Reeds meer dan 22 jaar werk ik full-time als therapeute.  In die tijd heb ik heel wat ervaring opgebouwd in mensen coachen om het maximale uit zichzelf te halen op een leuke en luchtige manier.


Ik heb gewerkt als alternatief en preventief erkend therapeut, vroeger binnen Tremellin Centrum voor Hooggevoeligheid en Anyk The Company of Health, meer recent dus binnen Mannaz vzw en als directrice van de Mannaz School.


De voorbije 16 jaar ben ik mij gaan bijscholen en specialiseren in hooggevoeligheid.  Als hooggevoelige was ik vooral gefascineerd door de effecten van het "op een verkeerde manier" omgaan met je hooggevoelig zijn.  Want dat kan serieuze gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel.


Als kinesiologe was ik al een hele tijd op zoek naar een mogelijkheid om de emotionele, fysieke en energetische toestand van een hooggevoelige in beeld te kunnen brengen, zonder het gevaarlijke pad van 'diagnose stellen' op te gaan.  In de lopop van de jaren ben ik er in geslaagd om de Vitaliteitstest van dr Roy Martina te hervormen en vervolledigen tot wat ik noem, de FLOW test.

De FLOW test is een snelle en pijnloze manier om aan te tonen waar het in het lichaam van een hooggevoelige 'fout' loopt.  Waar men dus uit de FLOW gaat en komt vast te zitten.

Naast het vaststellen van deze 'blokkkades' geeft de test ook aan welke behandelwijze op dit moment de meest effectieve is.

Door de FLOW test kan een hooggevoelige gericht aan de slag en vermijdt jarenlang therapie shoppen hetgeen ook merkbaar is aan zijn/haar bankrekening. 

Voor wie?

Een FLOW test is voor iedereen die wil weten op welk vlak van zijn/haar leven hij uit de FLOW gaat en vast komt te zitten.
We bekijken het emotionele, fysieke, energetische en constitutionele vlak.
Voor mensen die al jaren van de ene arts en therapeut naar de andere lopen, zonder zichtbare resultaten.
Voor mensen die voelen dat ze 'niet juist zitten' qua aanpak van hun klachten.
 

Kosten

Ik werk als vrijwilliger bij Mannaz vzw.
Dat betekent dat alle financiële regelingen ook via de vzw verlopen.
Wie een afspraak wenst dient eerst lid te worden.

Leden betalen 60 euro voor een FLOW test mits vooraf betaling, 75 euro bij betaling na het consult. 

Een lidkaart aankopen kan ook ter plaatse tijdens je eerste consult. Je betaalt dan 90 euro, inclusief lidmaatschap.

Wil je weten wat het lidmaatschap van Mannaz vzw inhoudt, dan kan je hier meer lezen.
 

Afspraak maken

Consulten gaan door in de veilige ruimte van de Mannaz School, Spiegelstraat 6 in 9940 Ertvelde.

Een afspraak vastleggen kan door je gegevens hier in te vullen.

Je kunt bij mij terecht
op maandag, dinsdag en woensdag tussen 19 - 21 uur
op zaterdag tussen 10 - 13 uur
 

Algemene voorwaarden

Omdat ik een drukke agenda heb en uit respect voor de persoon die na jou komt verwacht ik dat je op tijd komt.  Iedereen heeft recht op een 'academisch kwartiertje'.  Verloopt dit kwartier, dan vervalt je afspraak en kan ik jou die dag niet meer zien.  Ik hoop op jouw begrip hiervoor.  De eerste keer reken ik deze afspraak niet aan. Gebeurt het nog een keer dan reken ik de volle afspraak aan en betaal je 75 euro.  Bij twee gemiste afspraken denk ik dat het beter is om de behandeling stop te zetten.
 

Via dit formulier kan u een afspraak aanvragen

 
Hartelijk dank!

Van zodra het geld op onze bank- of Paypal rekening staat krijgt u van ons een bevestiging en wordt uw naam een de deelnemerslijst toegevoegd.

Ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen op 26 juli.

Annick Lentacker
Directrice
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
 
 

Betalingsinformatie

 
IBAN: BE41 3630 9055 6210
BIC: BBRUBEBB
Rekeninghouder: Mannaz vzw
 
Spiegelstraat 6 Ertvelde 9940