Collectief Huisonderwijs voor Hooggevoelige Jongeren

 Mannaz School

WORKSHOP - Charism massage olien

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Friday September 14, 2012 7:00 PM - 9:00 PM
Mannaz School, Spiegelstraat 6, 9940 Ertvelde  (map)

DEZE CURSUS IS VOLZET

We beginnen de avond met een informatief stuk waarin ik je vertel wat archetypes zijn en hoe ik tot de samenstelling van de archetype remedies gekomen ben.  Daarna komt het leuke stuk waarbij je zelf 3 oliën gaat kiezen op kleur,en daarna binnen deze groep er 1 uit selecteert op geur.  Nadien bespreken we je keuze, vertel ik je met welk archetype de door jou gekozen oliën zijn geassocieerd en gaan we na of dit voor jou herkenbaar is.

Prijs: EUR 15  - leden Mannaz vzw krijgen een gratis flesje olie twv EUR 10

Inschrijven kan via deze pagina en is enkel officieel na betaling van het lesgeld op rekening nummer 363-0905562-10 van Mannaz vzw met eventuele vermelding van uw MANNAZ vzw lidnummer en de boodschap "Charism".

Er zijn minimaal 4 mensen nodig om de workshop te laten doorgaan. Om iedereen aan bod te laten komen is de groep beperkt tot 6 personen.  Er is mogelijkheid om de Charism oliën aan te kopen.

Het kiezen van een bepaalde Charism archetype olie is tijds- en situatiegebonden.  Het is dus perfect mogelijk om deze workshop meerdere keren te volgen.

De workshop wordt herhaald op donderdag 11 oktober - dinsdag 6 november - maandag 10 december 2012 telkens van 19 tot 21 uur

 

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments