Collectief Huisonderwijs voor Hooggevoelige Jongeren

 Mannaz School

Co-working

Een van de belangrijkste voordelen van freelance werken, is het niet langer dagelijks heen en weer hoeven pendelen op overvolle treinen, of uren in een file te staan aanschuiven.  Ja, jij hoort bij de gelukkigen die de luxe hebben te kunnen werken in het comfort van hun eigen huis.  Je hebt er vast wel eens over opgeschept bij vrienden en collega's. 
Maar ook dit luxeleventje, heeft zijn schaduwkanten.  Want elke dag alleen in huis, tussen vier muren doorbrengen, is soms lastig.  Meer dan één ondernemer voelt zich alleen en geïsoleerd waardoor er op zo'n moment weinig productiefs uit je handen komt.
 

Lieve freelancers, vanaf nu kan je eenzaamheid en isolement als een ding van het verleden beschouwen. 
Mannaz Netevallei opent haar deuren en biedt je co-working space aan. 

 

Wat zijn de voordelen van coworken?

Veel kantoren of hippe bars hebben tegenwoordig mooie coworking plaatsen waar je makkelijk een hele dag kan werken. Ideaal voor freelancers, maar zeker ook voor werknemers die vaak onderweg zijn of een ‘gat’ hebben tussen twee afspraken in. Of voor de werknemer die de saaie kantoorroutine wil doorbreken. In elke grote stad heb je wel enkele toffe coworking plekken.
Het is ondertussen al bewezen dat het superfijn is om af en toe in een coworking plek te werken.  Door middel van coworking word je als ondernemer uit je sociale isolement gehaald en profiteer je van het netwerk van de andere coworkers.
Coworking heeft de toekomst, naar alle waarschijnlijkheid werken we in 2030 allemaal in flewcommunity's.  Op Mannaz willen we ook nu onze jongeren hier al mee laten kennis maken. 
Het grootste voordeel van coworking ten opzichte van thuiswerken is dat je de gemeenschappelijke voordelen optimaal benut.
Coworking leidt tot bewezen betere resultaten dan thuiswerken.
 
Mechelsesteenweg 39 Lier
 

Voordelen Mannaz Co-working

We zijn gelegen op 10 minuutjes wandelen van het station van Lier.  Bus 3 - 130 - 135 - 550 - 555 - 561 stoppen voor de deur.
Er is een openbare parking aan de overkant van de straat.  Op 500 meter lopen is er een ondergrondse parking bij zwembad de Waterperels.
 

Diensten

Een fijne werkplek, printer/kopier/scanner, koffie/thee/water
 

Openingsuren

Weekdagen van 9 uur tot 12 uur
 

Tarieven

€ 20 per ochtend
 

Maximale bezetting

We hebben plaats voor maximaal 5 personen, dus boeken in noodzakelijk!
Hartelijk dank. Wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.